Strindheim Janitsjar
Strindheim Janitsjar  
 • Nyheter    • Aktivitetsplan    • Konserter    • Om oss    • Administrasjon    • Bilder    • Lenker    • Arkiv    • Tur     • Gjestebok  

 

 

   Nyheter
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 359 668

 

 Strindheim Janitsjar & Øystein Baadsvik 6. nov. 2016

Velkommen til en konsert med mye variert musikk og en verdensberømt solist. Alt fra Concerto for tuba and chamber orchestra via The Nightmare Before Christmas til The US Field Artillery March. Konserten holdes på Byscenen 6. november 18.00.

Billetter til konserten kan kjøpes ved inngang, av korpsets medlemmer på forhånd eller via Hoopla. Lokalet er tilrettelagt for handikappede, og det vil avholdes pause med kaffe og kaker i konserten.
Voksne: kr. 250.
Student/barn: kr. 150.

https://strindheimjanitsjar.hoopla.no/sales/sjbaadsvik/


Øystein Baadsvik er en av verdens ledende tubaister og blandt Norges mest aktive solister internasjonalt. Han startet på tuba i Spongdal skoles musikkorps som 15-åring og utdannet seg videre ved Musikhögskolan i Stockholm.
Baadsvik turnerer verden rundt og har spilt med fremstående orkestre såsom Warsawa Philharminien, Singapore Symphony og Melbourne Symphony Orchestra. Han har spilt med samtlige store norske orkestre og har samarbaidet ofte med både Trondheimssolistene og Trondheim Symfoniorkester på både konserter og plateinnspillinger. Baadsvik har gjort mye for å utvikle tubaen som soloinstrument og har blandt annet utviklet nye spilleteknikker for instrumentet. Så langt har han utgitt ti soloplater som alle har høstet strålende internasjonal omtale. Critics Choice i Gramophone, New York Times skriver «En fantastisk virtuos utøver». John Williams, mannen bak bl.a. Star Wars-musikken, skriver om Baadsviks inspilling av hans tubakonsert: «Baadsvik’s tolkning av min tubakonsert overgår alt hva en komponist kan ønske seg».


Strindheim Janitsjar ble stiftet i 1979 og har utviklet seg til å bli et godt og allsidig korps.Totalt består korpset i dag av ca 40 medlemmer. Medlemmene er jevnt fordelt på de forskjellige instrumentgruppene, og besetningen er derfor bra. Dette gir et godt utgangspunkt for å spille variert musikk. Vi rekrutterer medlemmer fra skolekorpsene i nærområdet og er også så heldige at mange studenter finner veien til oss. Vi ønsker å være et korps som er åpent for alle, og nye medlemmer tas imot med åpne armer.

Vår dirigent, Espen Andersen tok over korpset høsten 2015. Espen har studert både trombone og ensembleledelse. Han er mye benyttet både som frilans trombonist og som dirigent og instruktør til andre korps.


Kilder:
http://www.baadsvik.com/bio/

    Utskriftsvennlig versjon