Strindheim Janitsjar
Strindheim Janitsjar  
 • Nyheter    • Aktivitetsplan    • Konserter    • Om oss    • Administrasjon    • Bilder    • Lenker    • Arkiv    • Tur     • Gjestebok  

 

 

   Nyheter
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 359 681

 

 Fra scene og lerret Okt. 2015

Høstkonsert – Søndag 25. oktober på Byscenen kl. 18.00.

Medvirkende: Strindheim Janitsjar, Benedicte Søreng og Espen von Ibenfeldt.

Billetter: 150,- (100,- barn/student)

Strindheim Janitsjar avholder sin årlige høstkonsert. I år er konserten lagt til Byscenen i Trondheim sentrum. Korpset er hjemmehørende på Strindheim og avholder flere konserter i nærmiljøet gjennom året. Ved enkelte anledninger legges det opp til en litt annen konsert, og det leies konsertarenaer andre steder i byen.

Høstens konsert er den første korpset har med sin nye dirigent. Samarbeidet har vært flott, og korpsets musikanter gleder seg til å vise frem resultatet av hardt arbeid gjennom hele høsten.

I år er det Benedicte Søreng og Espen von Ibenfeldt som bidrar sammen med korpset.

Benedicte er tidligere medlem hos Strindheim Janitsjar, og korpset setter stor pris på at hun ønsker å komme tilbake for å gjøre denne konserten. Benedicte har etter sin karriere i korpset gått en treårig musikalartiskutdanning på Bårdar Akademiet. Hun har medvirket i musikalen Grease på Haugesund teater i rollen som Jan, har spilt Zita i Zita og zotpiratene på Stena saga, og var sist å se som Klatremus og Bestemor Skogmus i Hakkebakkeskogen i dyreparken i Kristiansand.

Espen von Ibenfeldt er en kjent stemme for mange, etter at han jobbet i frokostshowet i Radio 1 i flere år, før han tok over morgenshowet på P5 Trondheim, og nå er stemmen på ettermiddagen til Trondheims nye og eneste lokale radiostasjon, Radio Trondheim. Espen har drevet med musikk og dans siden han var 6 år gammel, og startet sin musikkarriere i skolekorps som så mange andre.

Strindheim Janitsjar ble stiftet i 1979 og har utviklet seg til å bli et godt og allsidig korps. Vi satser på å delta på forskjellige konkurranser, avholde konserter i nærmiljøet av forskjellig art og også være et godt marsjkorps. Hver høst arrangerer vi vår egen høstkonsert hvor vi gjerne har med oss andre aktører.

Strindheim Janitsjar har deltatt i NM Janitsjar stort sett alle år hvor arrangementet har vært fast i Trondheim. Vi har de siste årene hatt gode plasseringer og har nå etablert oss i 3. divisjon. I år var det i alt 106 korps som deltok, fordelt på 8 divisjoner. Nivået på korpsene som deltar ser ut til å bli høyere for hvert år.

Totalt består korpset i dag av ca 35 medlemmer. Medlemmene er jevnt fordelt på de forskjellige instrumentgruppene, og besetningen er derfor bra. Dette gir et godt utgangspunkt for å spille variert musikk. Vi rekrutterer medlemmer fra skolekorpsene i nærområdet og er også så heldige at mange studenter finner veien til oss. Vi ønsker å være et korps som er åpent for alle, og nye medlemmer tas imot med åpne armer.

Vår nye dirigent, Espen Andersen tok over korpset høsten 2015. Espen har studert både trombone og ensembleledelse. Han er mye benyttet både som frilans trombonist og som dirigent og instruktør til andre korps.

Billetter til konserten kan kjøpes i døra, eller av korpsets medlemmer på forhånd. Lokalet er tilrettelagt for handikappede, og det vil avholdes pause i konserten.

    Utskriftsvennlig versjon